Jokipata

Esittely

Jokipata ry on joensuulainen tanssiurheiluseura. Seuran tavoitteena on tarjota monipuolista tanssiliikuntaa eri-ikäisille harrastajille. Seurassa voi harrastaa myös tanssiurheilua kilpatanssin merkeissä. Tanssiurheilu harrastuksena on näyttävä ja monipuolinen laji. Tanssi on fyysisesti erittäin vaativaa ja oikeiden liikeratojen hallinta edellyttää monipuolisen liikunnan tuomaa hyvää peruskuntoa.

Jokipata on ollut  Nuori Suomi –sinettiseura vuodesta 2010 lähtien. Sinettiseurat ovat lasten ja nuorten urheilun kärkiseuroja. Ne ovat aktiivisia ja kehityshaluisia seuroja - lajiensa ja paikkakuntiensa parhaita! Seuran toimintaa arvioidaan säännöllisesti Sinetti –kriteereiden valossa. 

Seura palkittiin vuonna 2009 Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n valtakunnalliseen Hyvä Seura- toimintaan liittyen maakunnallisella Pohjola –kansalaistoimintapalkinnolla sekä valittiin kolmen ehdokkaan joukkoon, joista valittiin vuoden urheiluseura valtakunnassa. Vuonna 2009 Jokipata VALITTIIN VUODEN URHEILUSEURAKSI POHJOIS-KARJALASSA.

Tervetuloa harrastamaan tanssia Hyvään Seuraan!

Yhteistyössä

Anna palautetta

Ongelmia sivuilla tai haluatko ottaa yhteyttä esiintymisestä? Laita palautetta:

Tanssisalit

 

Lyseon lukion sali, Joensuu

Lehmon koulu, Lehmo

Pohjolankadun koulu, Joensuu